hemma

jag är så trött så jag tänker inte skriva nu, men imorgonkväll ska jag berätta lite om:

- vilka färjankändisar jag träffat
- när jag fick gå upp på scen
- när jag blev intervjuad av tv till färjan i höst (nu ångrar jag mina svar haha... hoppas dom inte sänder det)
- om riga
- om båtresorna

och lite mer :)

jag är 18, och det känns så j*vla skönt.

puss & gonatt

glad, ja!

OM EN DAG FYLLER JAG 18 ÅR.
& så åker jag till riga med. :)

det är imorgon det händer...

trött, ja!

shit jag somnar nog snart! måste ju vända tillbaka dygnet nu så det är väl bara bra..

imorgon kl 1 kommer mormor & morfar på lunch och samtidigt fira mig. så jag måste upp i tid då så det är bra om jag somnar tidigt :)

gonatt

hemma igen nu efter en grym helg

& det är TVÅ dagar kvar tills jag fyller år!

men ja om helgen skriver jag senare, när jag har mer tid och sitter vid min dator och inte min brors...

men idag när jag & frida gick av tåget här i öhus så såg vi en liten kopparorm, den såg ut sm en mask typ men jag kände ändå rysningar i hela kroppen. mest i benen. aja iaf, sen gick vi vidare och när frida lämnat mig och jag fick gå själv så tänkte jag "shit, tänk om jag skulle se en orm nu.. fyfan" och så kollar jag åt vänter och där ligger den en stor jävla ORM!!! hur otur får man ha!? jag sprang hem kan jag ju säga... skickade pappa & tobbe för att skrämma iväg den hehe. det kommer nog ta en stund innan jag vågar gå på den vägen igen... kommer få ta värsta omvägen hehe.

nu tänker jag lägga mig i soffan, får se om jag somnar kommer antagligen göra det. så sjukt trött..

puss

haha

tittar på våra värsta år, haha det är ju sjukt kul ibland!!

jaja iaf, idag är det torsdag och bara 5 dagar kvar tills jag är 18. happy, javisst!

idag har jag iaf inte gjort mycket, pratat med danni i telefon bara typ. vi hade inte pratat på typ en vecka haha.. & juste, nu har jag en kladdkaka i ugnen. provade ett nytt recept, så får se hur god den är. smeten var det iaf 8)

imorgon ska jag till nea iaf! stannar där tills söndag tror jag, kanske åker hem på lördag men ah får se. så det ska bli kul :) så slipper man sitta hemma bara.


puss


too sad

my life's a mess




uppsala

var i uppsala idag med. övningskörde lite av biten också! med mamma i bilen haha.. idag köpte jag iaf en svart tjocktröja, behövde verkligen det. men fick bli en från killavdelningen för dom för tjejer va inte alls lika fina. köpte också strumpbyxor till kryssningen och en rosa kalender. & justja, ett rosa A5 block som jag ska ha när skolan börjar.. antecknar ändå så pass lite så det räcker haha. mycket rosa idag... till och med 3 rosa tändsticksaskar haha! men de va fina. och juste, en rosa hängmatte också. och tvål. såg lite roligt ut när vi betalade.. haha




övningsköra

japp, nu har jag kört två dagar i rad! igår till tobo och idag till österby. 292:an va rolig att köra på, bara rakt fram typ ju. (y)






jag ska ha körkort om ett år, ska försöka klara skolan först hehe!


600 kr på 3 dagar utan att göra ett skit

det klagar jag inte på!


tack morfar! 100 kr i söndags & 500 idag

& det är pappa som hjälpt honom med olika grejer, woho


7 dagar kvar



en t-shirt jag köpte igår, jag tycker den är fin :) 49 kr på gina, rea!

                              
                                               
                      & såhär ser man ut när man är osminkad och har cyklat med blött hår i en jävla motvind.. haha

PUSS


8 dagar kvar

- tills jag fyller 18!!

men iaf, hej!

idag väckte pappa mig typ 11, och det var tidigt för igår somnade jag runt 4. SÅ LESS. måste vända tillbaka dygnet snart verkligen.. aja jag kom upp iaf, skulle till gränby med mamma! satt i bilen och kunde knappt hålla ögonen öppna haha xD kisade/blundade hela vägen. jag köpte 2 t-shirtar, en bh & en klänning. älskar en av tröjorna, den är lila & så står det "who cares" på. haha tyckte det var lite jag xD. och klänningen är typ rosa och jättesöt :) när jag gick in till kvantum och letade efter mamma så gick jag in i min lärare, marie, & hennes bebis! skitsöt. & jag måste säga att ska man gå in i en lärare utanför skolan så är ju marie en av de jag helst träffar :P det va rätt så kul, dom hade varit i skåna och så  sa hon typ "det spelar ingen roll hur gammal man blir, föräldrar är ändå lika jobbiga. men man gillar dom ändå". haha.

när jag kom hem så övningskörde jag till tobo! det gick bra. jag blir bättre ;)


puss


funkar helt enkelt inte

jag & blogga asså... måste skärpa mig! nästa vecka så... ;p

idag har jag inte gjort så mycket iaf.. vaknade halv 1 och sen skrev jag min uppsats!!!! så nu får jag pengar av mamii ;D woho!! bara för att jag va irriterad över att skriva den nu i sommar så blev mailet till emma helt tomt... ingen rubrik ingen text, bara en bifogat fil..... haha så jag :P faaaan va arg jag blir ifall jag inte får godkänt på den :O men det får jag nog, hoppas jag.

jaja, efter det så åkte vi till mormor & morfar. jag fick 100 kr! och jag behöver inte dela med tobbe, woho.


nu sitter jag & tittar på tv, såg nyss anna nicole smith och nu kollar jag på något krigsfilm. men söndagar är värdelösa, fins iiinget bra på tv.


PUSS


mitt försök i att vända tillbaka dygnet..

igåkväll gick jag & la mig rätt så tidigt, typ runt 12-1. tänkte försöka somna innan 2. givk INTE bra, kunde verkligen inte somna..,. runt 3 kollade jag på klockan senast. men hade ställt mobilen på kl 10, så tänkte gå upp då. men när den ringer så försöker jag trycka av alarmet men ser att det är någon som ringer. det var nea, så frågade hur mycket klockan var och den va HALV ETT.... ååh. jag typ for upp ur sängen när vi la på haha!

nu har jag iaf fixat mig, och ska snart (om 50 min) gå till tåget för att åka til jessica. nea och andra, vet inte vilka, är på tåget då redan så vi träffas där. sen får vi se om jag sover kvar också, mamma kunde hämta mig ifall jag ville. men tar med mig grejer ifall att jag vill stanna, vilket jag troligast vill.

så vi hörs imorgon då!

puss & gonatt, haha!


stockholm!

imorse ställde jag mobilen på kl 10, tänkte försöka gå upp i tid ist för att sova till efter 12. lyckades inte riktigt, då jag måste ha stängt av alarmet i sömnen!? så jag... men 11 vaknade jag av mig själv! det var ett framsteg. tog tåget 13.15 till uppl väsby. danni, camilla & ellen satt redan på tåget. :) väl i sthlm så gick vi först till vandrarhemmet där dom skulle sova inatt. jag får inga pengar av mamma förän jag är klar med min samhällskunskapsuppsats, så jag lever på typ 150 kr fram till dess, så jag hade inte råd att sova där... iaf när dom lämnat sina grejer gick vi o åt, jag & camilla delade på en pizza och jag var tvungen att rita en sexa i luften för att se åt vilket håll den skulle va (omg illa) och varken jag eller camilla hade ingen aning om att calzone var inbakad!? haha.... lite blondinvarning på mig idag. vilken snart 18åring vet inte hur en sexa ser ut liksom..? haha.  sen gick vi & kollade lite i affärer, danni köpte mammajeans & kollade på bebiskläder... åh hur gulligt som helst!! sen fikade vi (haha). & sen åkte dom till vandrarhemmet & jag åkte hem.

imorgon ska jag till jessica, hennes syster fyller typ 20 år så det är fest. 

& tror ni inte min familj ska till rosita just då..? min mammas kompis som jag brukade träffa en del när jag var mindre.. men största anledningen till att jag ville följa med var för att hennes man har två småbarn, den yngsta är 2 eller 3 tror jag och den älsta är 7 eller nåt. jag älskar ju barn!! aja... haha.

gonatt

-

förlåt för dålig uppdatering idag.. har många dåliga dagar nu känner jag.

har även kommit på att jag faktiskt är ganska bortskämd på en del sätt, men why stop now!? ååååhhh.

lovar bättre uppdatering imorgon. om jag inte åker till sthlm förstås :O aja hörs!

dom fick inte dö juuuu


När Cal räddade Chole ur den där typ brunnen så sa jag till tobias att det inte spelade roll vilka som dog, bara dom två skulle överleva. HUR FAN KAN DOM SOM GJORDE SERIEN DÖDA CAL? Han var den bästa karaktären ju, & inte tala om hans dialekt <3 dom skulle ju gifta sig :(  aja,  han hann åtminstone ge henne ringen  


(hej jag lever mig in i serien liiite för mycket)

rubrik

nu känner jag mig bra igen, eller ja... skrattar & gråter inte om vartannat iaf :P (missförstå mig inte, jag är inte tokig som det låter. fick ett rätt så kul sms av mamma för hon ville att jag skulle bli på bättre humör eller nåt... & först lyckades hon men bara i några sekunder sen började jag gråta igen)

och min mobil lever den med!

men mitt huvud snurrar så jag skriver imorgon istället.

puss

-

jag har hört att man inte ska blogga om man är arg/ledsen.
& för en stund sen så har jag slängt följande föremål i väggen

- min mobil
- en bok
- min kalender

och utöver det så smällde jag igen min dörr och tänker inte öppna den förrän tidigast imorgon.
+ att jag "slängde" min dator i golvet (!!!) jag höll den över golvet från sängen, tog i och slängde ner den. TACK GUD för att jag tänkte lite iaf och hade skolkatalogen under, men slängde ganska hårt så datorn flög av boken när den slog i golvet, men datorn lever!! har inte kollat mobilen än, men förhoppningsvis lever den med.

nyss skratade jag och nu gråter jag igen. vet inte hur jag mår ens... vill bara bort. orkar inte. fan för att vara jag.

skriver mer imorgon!! men...

allsång på skansen idag var AWESOME!!!!! alexander är bäst <3

förövrigt så sov jag typ 40 minuter inatt. så ja, jag är trött. nu ska jag se allsång först, ska se alexanders uppträdanden ^^ sen ska jag SOVA!

du & jag imorgon babe ;)


en dum jävel

jag brukar alltid sitta & dra av batterluckan på fjärrkontrolen till tvn. men nu är det så att en dum jävel i min familj limmat fast den "för att den satt löst"....! hahaha. jag & mamma var helt säkra på att det var tobias som hade tappat den i golvet (han gör det kanska ofta) och sen limmat & trott att ingen som skulle märka det. (så han!!) För liksom, pappa skulle ju inte vara så dum att göra det. men guess what? det var han!



ser ni limmet? haha...


haha roligt!

lika glasögon, men två olika personligheter :)




                   


haha!


allsång imorgon!

imorgon måste jag gå upp skiiiit tidigt. ska nämligen på allsång på skansen då, & se alexander rybak :) ska ta tåget härifrån kl 6.15, vilket innebär att jag måste gå upp 5 om jag ska hinna. eller ja, om jag duschar ikväll så kan jag sova en halvtimme längre, så det gör jag nog. men nu är det ju så att jag vänt på dygnet ganska rejält, somnar tidigast 3... så frågan är ju om jag ska ta en 24timmars? för sover jag 2 timmar bara, då kommer jag ju vara jättetrött. men dricker jag kaffe hela dagen så klarar jag väl mig hur jag än gör. nej får se hur jag känner inatt helt enkelt. :)

& idag är det harper's island!!! slutade sjukt spännande i torsdags. har haft svårt att börja följa nya serier på senaste tiden faktiskt, glömmer bort & missar hela tiden, men jag har faktiskt fastnat för den här serien. Den är väldigt bra. gillar att den är läskig men inte för läskig. kanonbra serie enligt mig helt enkelt! one by one...


är det han som är mördaren..?





pusspuss


världens snyggaste..?

jag läste nyss att chace crawford vill speed-dejta. OHYES! säg bara tid & datum and I'll be there ;)


lätt snyggast i hela världen!! eller nåt...


ändrade planer...

tydligen så ska camilla åka hem idag, så blir nog hemma bara ikväll.

ska se vad som går på tv ikäll dååå.

nycklarna på bordet?

imorse när jag vaknade (efter 12) så låg mina nycklar på bordet. jag vet inte varför men hatar när folk lägger sina nycklar på bordet. det är fel, man ska inte göra så. haha en del tror ju att det betyder otur. men jag vet inte om jag tror på det, tycker bara av någon anledning att det är fel. skulle aldrig lägga nycklarna på ett bord.


det jag undrar är vem i min familj som lagt MINA nycklar på vardagsrumsbordet!?

jag gissar på tobbe... haha.


vara ute

jag & camilla pratade tidigare via sms att vi kunde sitta på en filt ute... en halvtimme senare ÖSTE det ner regn. så nej, vi får planera om haha! blir en kväll inne ist, med tvspel & kanske film & massa prat. det är mysigt det med!



såhär ser jag ut idag.. orkade inte fixa håret så satte upp det i en knut bara :)

godmorgon

vaknade runt 12 idag med, måste vända tillbaka dygnet... haha.

idag ska jag iaf träffa camilla & frida, och kanske några fler jag vet inte. :) inte varje dag camilla är här precis. men i slutet av augusti flyttar hon hit!! sjukt bra. men ja, vi får väl se vad vi hittar på idag. blir antagligen film eller så. brukar bli så. ;P

nyss kom min lillebror in med godis som han köpt till mig, bara sådär. :o hmm. är inte sugen på godis just nu men kan ju alltid spara :)


camilla är här!

haha, fick ett sms av henne runt 8 tror jag. det stod "vad händer ikväll?" så typiskt henne :D hade ingen aning om att hon var här. så nu är hon här. vi tittar på film, hannibal rising. jag har sett slutet. och en mening som tjejen säger har fastnat i min hjärna just nu, eller vad man säger. what's left in you to love? typ det sista som sägs i filmen.

haha juste.. min morbror & hans fru var här tidigare ikväll. dom och mina föräldrar hade varit på barrunda. när dom kom hit sen så gav hon mig & tobbe varsit godishalsband xD det var inte så gott ^^

nu ska jag fokusera på filmen mer än på datorn.

hörs imorgon, puss

ensam hemma

& jag sitter fortfarande i pyjamas... ska gå & duscha nu och sen ska jag byta om. :)

hörs sen !


pannkakor

är det bara jag som tycker att frukost är jätteäckligt att äta? kan verkligen inte äta något på morgonen. Allt typ växer i munnen... Men pannkakor, det tycker jag om. Så därför har jag bestämt mig för att göra det nu. :) vi får se hur det går... jag kan verkligen inte laga mat haha.. så, wish me luck :D



god morgon!



ska bara vakna lite,

skriver sen.



shopping

klickade nyss hem en söt klänning. :) jag gillar den & den var dessutom på rea! 300 kr.





nu ska jag lägga mig i min säng & titta på någon film. alla andra har redan gått o lagt sig så ganska tråkigt att sitta i vardagsrummet helt själv. :o imorgon ska jag kanske färga håret också... svart! haha har alltid velat prova. men ah, vi får se om jag vågar.

godnatt.


jag gråter varje gång





nathalie

välkommen till min nya blogg!

egentligen är den inte så ny. Men jag raderade alla gamla inlägg och ska börja om. Det är alltid roligare att skriva i en ny blogg. Just nu bloggar jag på metrobloggen, men gillar det inte lika mycket som jag gjorde med den här bloggen. Anledningen till att jag bytte var för att min mamma hittade den här. Men nu skiter jag i ifall hon läser... Hon vet redan det mesta jag försökte hålla hemligt medans jag skrev här. så, nu kör vi igen ;)


RSS 2.0