skola igen imorgon..

shit verkligen inte taggad.. och liksom naturkunskap i 3 ½ timmar!? nejtack. ska nog sova hos mia imorgon med, skönt att slippa pendla hem & till skolan sen på tisdag iaf :)

se idag så har camilla flyttat till örbyhus! det gillar vi. ska nog träffa henne sen :)

puss

första skolveckan klar!

& det är äntligen helg :D

konstig.

hej!

i onsdags så försov jag mig. :O hade tydligen sagt till min lillebror att jag hade sovmorgon... har inget som helst minne av det!! slutade iaf med att jag blev 95 min sen.. svenskan är skiiittråkig förövrigt. men hoppas utställningen blir rolig iaf. efter skolan åkte jag till danni :) vi köpte glass ^^ så såg vi män som hatar kvinnor med! den va bra, men boken är mycket bättre.

idag väckte danni mig när hon åkte till barnmorskan. sen duschade jag, fixade mig och så sen väntade jag tills danni kom tillbaka och så tog vi bilen till skolan. skönt att slippa tåget :D hade religion idag. inget ämne jag tror jag kommer gilla.. efter skolan åkte jag, danni, camilla & jenni till ikea. åt korv och mjukglass :)

nu är jag dödstrött och kommer troligen somna tidigt ikväll.
hejs.

andra skoldagen (halvt) avklarad

hej!

ännu en skoldag avklarad. eller ja, halvt avklarad. åkte hem efter lunch. va skittrött & har ont i huvudet. jag fattar inte att jag redan är less på skolan..! känns som om jag gått i typ en måndad och inte bara två (1 ½) dagar. :O tråkigt dedär.. hur ska jag orka? nej måste komma på något sätt :) jag & nicolé ska ha tävling om vem som har mest närvaro tex ^^ man vill ju inte förlora haha :D

"bra början..." nej jag vet.. men du kunde ju gärna ha fått vara tyst om det..? men jag ska. ska ska ska ska ska.

aja, hejdå!

första skoldagen avklarad då

usch!

men nicolé går typ i min klass nu. hon har lite annorlunda schema men aja. tex så kommer hon va ledig tis-ons :( DET är tråkigt. haha.. men jag överlever. (kanske inte onsdag förresten för då har vi svenska hela dagen. orka!) & på torsdag har vi religion hela dagen. asså, variation kanske!? men skolan då.. vi kom fram runt halv 12 typ, åt och sen satte vi oss i sofforna och var redan rastlösa. så kul kommer vi alltså ha i ett år nu haha. nej men inte precis kanske men.. ;P det kommer bli kul, hoppas jag! sen måste jag verkligen försöka komma på projektarbete!! vi har inga scemalagda tider för det (ja ibland,läs: ofta, så är våran skola rätt så kass) hade iaf naturkunskap idag, skittråkigt! hur ska jag överleva??

nej nu ska jag försöka vara lite possitiv :) så jobbigt kommer det nog inte bli ändå, schemat är helt ok ändå. det ändras typ hela tiden.

trött som tusan är jag också.. gonatt ?

mot uppsala

hej! om en timmer åker jag till uppsala. ska sova hos nicole inatt :)

och imorgon börjar skolan :( :( :(
jag vill inte, faktiskt.

aja, hejdå.

imorgon får ni höra om min första skoldag då. hah..

jag hade så himla kul igår!

ångrar inte det minsta att jag valde att följa med till släkten.

åkte runt 12 tror jag, stannade i uppl väsby tror jag på donken! mat måste man ju äta haha ;p vi kom fram till iiro och annette runt halv 4 skulle jag tro, drack lite vin och sen blev det mat. hehe vi trodde inte man skulle få mat men jo. pastasallad, någon pastaröra, kyckling, kött. mums! åt och sen kom ali, sofia & lilla eva! ali hade eva i knät så han hade svårt att hämta mat så jag erbjöd mig att hämta åt honom. inte det lättaste, då han inte tycker om ost och det var typ ost i allt så va bara att försöka ta bort all ost haha :P men det gick bra. sen satte jag mig ute vid gungorna med två 4åringar, moa och daniella. så söta! gick även på en promenad med lilla eva och sofia :) eva typ älskade mitt halsband, så nu har jag hennes autograf på det i form av bitmärken haha! sötnos. sen blev hon trött och sov resten av kvällen typ =) sen kom mervi & heimo också. och så kom spriten fram förstås ;P de är craaazy! fick en laktritsshot som jag sen gav till heimo.

heimo: men jag tycker inte om lakrits...
mamma: men det är ju sprit..
heimo: äh vafan..! *dricker*

haha så jävla bra!

kom hem runt 2 inatt :) mamma körde hem, inte ok haha. hon hatar att köra i sthlm... så vi fick knappt prata -.- aja.


nu ska jag försöka få tag på nicole. det är omöjligt..! men aah.

puss


te

jag har i stort sätt knarkat te de två senaste dygnen, & det är ju så himla gott med lite honung i! my god. och det bästa är att jag drack te för att bli frisk, och min hals gör inte lika ont längre :D täppt i näsan är jag fortfarande men mot det så hjälper nässpray haha ^^

te är nog den dryck jag gillar mest, efter vatten förstås :)



vanlijte är gott, men godast är nog citron ändå.


jag orkar inte, helt seriöst.

VAD är hennes problem?!? man ska inte gå och önska att ens föräldrar var skilda. man ska inte vakna och 5 minuter senare gråta. och sen under dagen börja gråta 3 gånger till. jag grät nästan aldrig förut. men nu gör jag det ofta. och jag gillar det inte. bara av att skriva det här får mig nästan att börja gråta igen.


nej nu ska jag skita i det här. hon får va hur jävla sur hon vill. jag ger upp.


det är antingen du eller jag som stannar hemma imorgon, för inte fan tänker jag sitta i samma bil som dig enda till stockholm.


life's a bitch

nu är det fredag. om 3 dagar sitter jag återigen i skolan. känns ju sådär måste jag säga. mycket pga att jag inte vet hur mycket jag kommer orka. jag menar, tvåan var ett helvete rent ut sagt och nu har jag mer kurser jag ska läsa sen har jag ingen som helst aning om vad jag ska göra för projektarbete. hade en idé för ett tag sen men nej.. usch. sen att jag bara har 2400 p i min studieplan gör ju inte saken bättre heller, måste typ gå ett halvår efter studenten då ju. eller ja, egentligen spelar det ingen roll vet ju ändå inte vad jag ska göra sen så. eller vill ju åka utomlands ett år förstås. men det måste man ju ha pengarna till också. mamma förde ju över pengarna jag skulle få när jag fyllde 18 till ett annat konto så jag inte har tillgång till de förrän jag har tagit körkort. det är ju också ett problem, min mamma. bråkar med henne hela tiden. eller ja, hon är arg hela tiden. guess why? ja för att jag inte tar körkort typ. nu har ju frida tagit körkort idag (GRATTIS!!!!) så nu är ju jag sämre än henne för det också. hon jämför alltid mig med andra. jag vill verkligen flytta hemifrån. verkligen verkligen verkligen jättemycket. 

min mamma klarar inte av att jag, eller min bror, sitter hemma. jag vet inte vad det är hon är rädd för, att vi inte har vänner eller nåt? är någon av oss hemma mer än två dagar blir hon arg och går och suckar/mumlar/slår igen dörrar osv. vet inte hur många gånger jag fått höra att jag inte har vänner, eller att jag är folkskygg och jag vet inte vad. flera gånger i veckan blir hon arg över att jag inte anstränger mig tillräckligt för att skaffa körkort. mina kusiner skaffade ju körkort snabbt, frida övningskör ju hela tiden, frida tar en intensivkurs, frida pluggar hela tiden. osv. som sagt, jämför mig med andra. hela tiden. jag har aldrig mått så dåligt som jag gjorde i tvåan. jag fick panikattacker & ångest. jag fick svårt att äta. skolan gick dåligt.

så nej, jag vet inte hur trean kommer att gå. men jag ska försöka.

tur som fan att nicolé börjar i min klass. 

jag har gråtit tre gånger idag

trodde aldrig jag skulle säga det här men....... fan va skönt att skolan börjar på måndag

dra åt helvete kan du göra själv.

jag lovar

så fort skolan börjar igen så SKA jag börja blogga igen. då har man lite rutiner igen liksom..

nu är jag iaf sjuk igen....... huvudet dunkar och näsan är täppt.

sov liite för länge

kunde inte somna igår, låg bara & tänkte på massa saker.. illa! så idag vaknade jag halv 2... haha.

fick även ett brev från skolan idag, om någpn typ utställning vi ska göra om resorna. blä.

tränade idag

japp, jag tränade idag. min hals gillade inte det haha.. sprang iaf 20 min på löpband. sen gick jag, jenni & camilla till camillas elevhem :) och nu är jag hemma och kollar på ngn film.. nu är reklamen slut, ciao!

tråkigt.

varför vaknade jag innan 12!? hur ofta gör jag det liksom..? aja.

kokar iaf ägg nu. som kommer direkt från hönan... asså mina kommentarer ibland. hah..

& nu börjar 7th heaven (haha)

BYE

en vecka

asså nej :( vill inte!! 

& kul att det är skolfoto samma dag vi börjar också!? noway att jag är med...

jag har färgat håret.






inte riktigt så ljust som det ser ut att vara på andra bilden men aja.


I D I O T

du är så jävla omogen, kan du snälla inse det snart ?

orkar inte bo här.

orka tänka

fan hur kan man hata en människa som man egentligen borde älska?
du är pinsam och omogen. JAG VILL SLUTA TÄNKA NU.
blir irriterad när jag ser dig.
orkar inte.




ångest inför skolstarten har jag också, ÅHHH. vart tog sommarlovet vägen!?


-

varför blir inget som jag vill..?


åh jag ska börja blogga igen, men har inte tid typ

och om exakt två veckor börjar skolan igen. Å N G E S T

jag suger

på att blogga

kryssningen!

tänker köra lite kortfattat, orkar inte mer haha..

kom iaf på båten halv 5, hade early boardning kort :D så resan började altså bra! sen gick vi till hytten, fixade oss och sånt. sen hade vi mat, på den där restaurangen och inte bufé :( förrätten smakade SKIT! så jävla äckligt. ingen av oss tyckte om det, inte ens pappa!!! men varmrätten och desserten var god iaf, tur det! justja, när vi åt så såg vi ju han servitören från färjan hela tiden :D han va skitsöt! jaja, efter maten gick vi runt lite. såg kryssningsvärden per, hon som sköter typ säkerheten. men inte håkan :( sen filmade dom till färjan i höst och frågade om dom fick intervjua mig. visst, sa jag! nu ångrar jag mig lite :) haha dom frågade bara svåra frågor som ingen normal människa förstår :( men får se om det sänds eller inte, är ju inte säkert.


dagen efter var vi i riga över dagen, jag vet inte riktigt vad jag tycker om den staden. alla såg ut som om man gett upp hoppet, jag såg TVÅ personer som skrattade och då överdriver jag inte. dom andra såg helt likgiltiga ut. sen såg vi personer utan ben och shit :( det var hemskt..


hemvägen var i stort sätt som ditresan, fast utan filmning haha..




igår

fick gå upp kl 11, vilket är ganska tidigt, för morfar skulle bjuda på lunch i björklinge :) åt kyckling som var sjukt god. tack morfar!!  efter det så åkte vi till min morbror för att titta på deras kattungar, så himla söta!! vill ha en men inte mamma :( men jag tror nog jag kanske kan övertala henne... haha eller kanske inte. sen åkte jag iaf hem, och då fick jag sms av linda som ville att jag skulle följa med till ockelbo på någon fest, så jag tog tåget till gävle och sen ett till tåg därifrån till ockelbo. festen där sög iaf och jag åkte hem på kvällen, men linda stannade kvar. missade dock upptåget från gävle för tåghelvetet från ockelbo stod stilla mitt ute i skogen i 10 min...... så fick ta taxi hem hehe... det gick på 1100. men han som körde var astrevlig! "se det från den ljusa sidan - nu får du ju åka merca hem!" hahah!

nu trodde jag linda skulle komma om en timme, men tydligen inte.. så får försöka hitta på något annat ist. är ensam hemma ju. lite dålig stil att dissa när det dyker upp något roligare som en fest.. dessutom när man varit på fest de två dagarna innan också? aja alla fungerar olika


RSS 2.0